Betsson bonus

Som ett bekvämt tillägg till Betsson kan inlåning göras med realtidskreditöverföringar, vilket eliminerar förväntan på en insättning. Banköverföringar i realtid är nästan framgångsrika i alla finländska bankers bokslut (Nordea, Osuuspankki, Danske Banken, Säästöpankki / Aktia och Ålandsbanken, etc.).

Förutom banköverföring kan du också använda andra traditionella verktyg som nätplånböcker (Moneybookers, Neteller) och kort (Visa, Visa Electron, Mastercard).

Vinster tas direkt till ditt bankkonto. Och eftersom Bettson är i ett EES-land (Malta) är skatter inte ett problem: alla vinster är helt skattefria för våra finländare.
Betsson bonusar

Som ny spelare kan du välja den bonus du får för den första insättningen på åtta olika typer av Betsson Poker. Fem bonusar är tillgängliga för OnGame dollar spel och tre bonusar finns på Entractions Eurovision.

Bonusen väljs när du först sätter in pengar i poker. Välj den bonus du vill ha i rullgardinsmenyn i förvaringsboxen.
OnGame bonusar

Alla bonusar tar 60 dagar, förutom den största $ 2000-bonusen i 29 dagar. Bonuser betalas i en takt när du har ackumulerat poängen som krävs av bonusen inom tidsfristen.

Betssons fem alternativ och deras poängkrav är:

$ 150 Bonus Bonus Kod: OPOKER150
Du behöver 10 spelare poäng / bonus dollar för att komma hem.

På Betsson är spelare poängberättigade för alla riktiga pengar turneringar och cash games.

Turneringar och sittpoäng tjänar 3,6 poäng per dollar varje dollar. Till exempel skulle en $ 20 + $ 2 turnering få 7,2 poäng. Med 8-spelare bonuspoäng kan du få 45% av turneringskostnaderna, vilket är den bästa avkastningen på online poker – inget bättre erbjudande för denna turneringsspelare.

https://bets-se.com