Jag har det inte, säger kaptenen Synek efter nomineringen till Rio. Hon vill ha en medalj från MS

“Som jag sa före mästerskapet. Det var inte för mig att kvalificera mig till OS här. Jag vill lyckas här, sade Synek efter semifinalerna där han tog andra plats bakom löjtnant Mindaugas Griskonis.

“Jag ville lyckas här. Det betyder att komma till finalen och slåss för en medalj efter årets början av den misslyckade säsongen. Det enda jag kan säga är att jag inte skulle vilja gå, säger den 33-årige ryttaren.

Chief World Champion var orolig i år.Han misslyckades med att försvara titeln i EM och två VM startar på efterbehandling utanför pallen.

The Lake Aiguebelette men det är tränare Milan Dolečky igen “den gamla goda Synek”, en annan tränare Josef Luks efter sin prestation sade att “Ondrostroj” igång igen. Jag återvände därför till den tjeckiska representativa förtroende.

“Tillsatt absolut inte. Jag har när jag skulle svänga medalj runt halsen. Och jag tror att efter den här säsongen jag ska vara nöjd alls. Poison bakom hela säsongen och jag inte vinna ett lopp, som jag är van vid. Det faktum att jag vunnit en plats i OS, jag bryr mig inte nu. Nu ska jag fokusera på finalen “, säger Synek, som vann VM för tre guldmedaljer och kommer nu att angripa den gyllene hat-trick.Bästa det hade varit under 2010, 2013 och 2014.

I semifinalen, medan litauerna förlorade mot Griskonisem, men jag inte bry honom. “Om jag ville, skulle jag ha gått litauer. I slutet helt stelnat. Jag ville inte i onödan utsätta men när jag såg att den kubanska stoppas. Det spelar ingen roll om jag är i finalen nästa Drysdalea vänster eller höger “, log Synek.

Prestanda Griskonise men lite förvånad, särskilt hans snabba start. “Jag tyckte det gick för. Jag var tvungen att ta vad du normalt inte gå. Den första femhundra normalt går vi ca tre sekunder långsammare. Vi ville inte att han skulle släppa taget, men mer än ett fartyg framåt “, säger Synek, som i korthet gick om och kubanska Angel Fournier.Men i slutändan är det föll tillbaka till tredje plats, och alla tre säkert checkas in finalen.

Kampen om medaljerna kommer att balanseras av Synek mycket. Återigen kan vi förvänta oss en snabb introduktion Griskonise och krossning avsluta Mahého Drysdalea från Nya Zeeland.

“litauiska trick och kommer att förlita sig på som kommer att pågå fram till slutet. Hans oro är inte att vinna, men han vill för första gången för att vinna en medalj. Det är hans huvuduppgift och han vet att han kan få det. Låt oss se Drysdale stå upp. Om uppkomsten av fångst eller som alltid låter en gå bakom “, sa han Synek.

Den stora glädje, men han gjorde det slutliga arbetet med sin vän och dubbla OS-mästaren Olaf Tufteho från Norge, med vilka han sista förberedelserna för MS i Italien. “Han var förvånad och glad.Vid en åldern av trettiotalet kvalificerade han sig för OS. Ingen trodde på honom, och de tre sista säsongerna var alla avskrivna, säger Synek.

Tack vare detta kommer alla tre medaljer från 2005 MS i Gif of Japan – Drysdale, Tufte och Synek att träffas igen under de sista tio åren.

“Nu ska jag få ett isbad för att få lite regenerering av mina fötter, en massage och en lätt träningstid på lördag. Mer kan inte göras, “lägger Synek till sitt nästa program.