Är det dags att gå ut?

Representanten för den gyllene generationen av belgiska fotbollsspelare, Dembele, visade tydligt sig i Tottenham, vilket den här säsongen är svår att föreställa sig utan honom. Kraftfullt, tekniskt begåvad och “osynlig” dominerar han mittfältet. Tyvärr blev han ofta trakasserad av skador och i förra säsongen var han inte på fältet så ofta som han skulle ha velat – Eric Dyer, Christian Eriksen och Dele Ali gick över honom under ledning av Pochettino.
Det belgiska kontraktet löper ut i slutet av säsongen, och många rykten visar att han kommer att lämna laget. Kina har redan dragit sig själv, och i Europa har Milan ett öga på Dembele.

7. Cesc Fabregas (Chelsea)

Är det dags att gå ut? Tio superstjärnor som blir friagenter i sommar

Den 31-årige mittfältaren kan betraktas som den största i sin position, och nästan alla kan avundas antalet hans troféer. Han var en stjärna i Arsenal, Barcelona, ​​Chelsea och det spanska landslaget, och är fortfarande en bra fotbollsspelare. Sedan hans utseende i London vid 16 års ålder har han inspirerat andra, och väldigt få människor kan diktera detta sätt från fältets mittpunkt. Men även hans talanger spelar inte alltid Chelsea. Kanske, till skillnad från Louis, är han inte så glad över Surrys ankomst, och överväger redan möjliga alternativ för vård.

Fabregas kontrakt löper ut i slutet av säsongen och rykten om Diego Simeones möjliga överföring till Atletico.

6. Diego Godin (Atletico)

Är det dags att gå ut? Tio superstjärnor som blir friagenter i sommar

En otänkbar vägg i försvar, Diego Godin anses vara en av Atleticos mest tillförlitliga försvarare. Han tillbringade de senaste sju åren på högsta nivå. Efter att ha gjort sig ett namn i “Villareal”, flyttade Gudin till Atletico 2010. Han litade på Simeone, och han tog upp en idealisk försvarare för sitt lag, där defensiv lek är avgörande. Efter att ha lämnat blev Gabi Godin kapten i “madrassen” och ledde lagkamrater till seger i UEFA Super Cup mot Real. Starkt i luften och användbar i både fula skott, det är mycket tillförlitligt och gör nästan inga misstag. Det är användbart för alla lag. Den 32-årige veteran bekräftade att han nyligen avslog Manchester Uniteds erbjudande, eftersom han hade för avsikt att stanna kvar i Wanda Metropolitano, men det nya kontraktet var inte undertecknat. Med sin avgång kommer Madrid att förlora mycket.