De säger att en bra portvakt ensam kan ge laget några poäng, och tio representanter för vår lista bekräftar detta

Den tredje punkten var också genomförbar om vi räknade ut den andra. Insiders säger att Neymar själv var redo att betala 20 miljoner euro, om bara det hela ägde rum. Andra källor bekräftar detta.

Så vad är nästa?
Neymar berättade för sina lagkamrater att han inte skulle gå någonstans. Nu måste han gå med igen i teamet, som började vänja sig vid de nya verkligheterna. Inga verkliga problem förutses. Det finns inget kvar än att återgå till tjänst och börja bli kär i tribunerna igen.
Om ett år börjar en ny sommar, vilket innebär en ny episod av sagan.

Spanska tidningar säger att till 2020 kommer Neymar igen att vara i Barcelona. Jag tror på det. Men låt oss ta en titt på hela bilden. Det finns en stor chans att “Real” om ett år kommer – som andra storslagna – att försöka signera Kiliana Mbappe. Kommer PSG att missa båda stjärnorna i ett överföringsfönster?

På ett eller annat sätt är denna berättelse precis början.
Topp 10 bästa målvakter i världen: från Neuer till molnet
Den mest aktuella listan över stjärnmålare.

Topp 10 bästa målvakter i världen: från Neuer till molnet Det verkar som om klubbar nyligen har blivit mer uppskattade av målvakter. Först sommaren 2018 slog rekordmängden för målvakten inte en gång, utan två gånger. Först förvärvade Liverpool Alisson, och sedan lade Chelsea ut 72 miljoner pund för Kepa Arrisabalaga.

Manuel Neuer (Bayern)
Snart kan Manuel Neuer klättra upp på toppen av vår lista, men tyvärr de senaste två säsongerna blev han oskarp på grund av skador. Förra sommaren förstördes hans rykte ytterligare av världscupen, ett misslyckande för hela Tyskland. Tyskarna flög ut efter gruppfasen och förlorade i sin exklusiva match i Sydkorea med en poäng på 2: 0, till stor del på målvakts misstag.

Då återvände en infödd i Gelsenkirchen till portarna i Bayern München, med vilken han igen vann mästerskapet som kapten, även om den festliga stämningen blev bortskämd av en annan öm. Vi hoppas att den 33-åriga legenden den här säsongen kommer att kunna återgå till sina tidigare förhållanden.