Det finns många människor som anser att De Gea är världens bästa

Det obehagliga ögonblicket i hans karriär är den första säsongen i Real Madrid. Här var han inte så imponerande och till och med ett par gånger underlägsen för Keylor Navas. Han kan mycket mer, vilket vi förmodligen kommer att se den här säsongen.

Ederson (Manchester City)
Det är inte så lätt att komma ihåg en annan målvakt som skulle utvecklas så snabbt på så kort tid. Under 2017 förvandlades brasilianeren snabbt till en stjärna och tystade alla skeptiker som kallade honom en 40 miljoner överföring omotiverad.

Flytten till City hände efter en framgångsrik säsong på Benfica, där Ederson kritade upp 17 torra matcher. I Manchester ersatte han omedelbart Claudio Bravo i huvudpositionen.
Under skyddet av Ederson blir “stadsfolk” bättre och bättre för varje år. 17 ”torra” grindar, och sedan 20 totalt – brasilianern var ännu bättre än Guardiola hoppades.

David De Gea (Manchester United)
Det finns många människor som anser att De Gea är världens bästa. Och det var ofta svårt att argumentera med detta: vi minns bara prestationer mot Tottenham 2018/2019 och Arsenal under 2017/2018.

Efter Sir Alexs avgång verkade den spanska målvakten vara det enda positiva, det enda stabila elementet i det nedslående laget. Tre säsonger blev han årets spelare. Endast den svaga föregående säsongen tvingade många att ompröva sin åsikt om infödda i Madrid.
De Gea har erkänts som medlem i årets PFA Premier League-lag de senaste sju säsongerna. Samma antal gånger blev hans räddningar erkända som de bästa i ligan sedan 2013.
Bland Davids starka egenskaper är förmågan att leverera utmärkta besparingar och (tidigare, i alla fall) förstärkt betongstabilitet.

Marc-Andre ter Stegen (Barcelona)
Mark-Andre ter Stegen karriär hade flera högprofila misstag, men i Barcelona förvandlades han till en av de mest stabila målvakterna. År 2018, vid VM, var det han som skulle försvara portarna för det tyska landslaget.
Den före detta Borussia-spelaren från Monchengladbach utvecklas snabbt och i Barcas starka uppställning är han en av de bästa. Dessutom är han bara 27 år och hans bästa år är precis framåt. När Neuer avslutar sin karriär är det Ter Stegen som kommer att ta sin plats.