Det visade sig att Hanaci brände

Halvvägs kunde det ha blivit 3: 0 för tjeckiska juniormästare. “Och det skulle inte finnas något att prata om,” beklagade Winter. ”Vi hade en bra start på matchen, det fanns en chans efter den andra. En stor synd att vi inte fick poäng, “tilllade Janotka.

Det visade sig att Hanaci brände start och i andra halvlek föll fysiskt av. En efter den andra krampade de från den 70: e minuten, medan de gula redan dominerade ballongen. Vi hade många kramper, ”Winter erkände att det var för många. ”Tempot är helt annorlunda än i ungdomsliga, men återigen är det inget svimlande som inte borde hanteras. Banan på Andr Stadium är större än den vi spelar på, så vi får mer av den.Vi måste förbereda oss bättre. “Janotka nickade.” Vi gick hemskt under Betclic första halvlek. Det måste krönas med mål. Då var det inte lätt för oss, på vissa ställen var vi sent i slagsmål. Vi missar sådana matcher. Ingen i ungdomsliga kommer att kontrollera oss på detta sätt – inte ens Sparta, Slavia. Det här är de fantastiska matcherna vi behöver. De kommer att blåsa oss ihjäl.

Gästerna hade dock fortfarande inte mycket chans. ”De kröp och väntade på pauserna, vilket vi antog. De har inte rusat in i attacken, ”konstaterade ungdomsrepresentanten Winter. ”Men de är utmärkta framåt, avancerade i styrka, men vi har bättre i Tjeckien. Till exempel finns det en ännu högre nivå vad gäller hastighet och kvalitet.

Endast i 68.minut slutligen bröt skytte ogjort. ”Jag visste att det skulle misslyckas. Jag ger exceptionellt mål, men jag klarar mig bra i UEFA Youth League, det är andra gången, ”han erinrade om det ingripande som han hjälpte till med att fortsätta genom Maribor, Slovenien.

Sigma hade inte mycket att göra med honom. Hon kunde tydligt ha vunnit igår också.

Men när Shalata ändrade sin position i kalken till 87 minuter och jämnade placeringen längs målvakten Trefila, blev han ledsen i Olomouc-lägret – More.

Shalata firade provokativt framför Sigmas bänk, tack vare sin solo-action, tar Maccabi från Tjeckien vad han ville.

“Vi dominerade hela matchen, det kunde ha varit 4: 0,” klagade vintern. ”Vi gav 70 minuter utmärkt prestanda, resultatet förstör helhetsintrycket.Vi vann definitivt chansen, “räknade Janotka.

Sigmaks tror att de har tillgång till vårsäsongen i UEFA Youth League.

” Det är spelbart; chanserna har förändrats, “säger Winter: Read more.

” Det är öppet. Vi kan besegra dem. De är mycket svagare i ryggen än de var framtill, ”konstaterade Janotka. snarare än erfarenhet är det en belöning för hur vi arbetade och vann titeln förra året, förklarar Winter. ”Vi spelar vackra matcher på vackra stadioner, det är exceptionellt. Jag kan göra denna tävling exceptionellt var åtta år, jag är tacksam för att spela den.Förhoppningsvis kommer det att fortsätta med nästa omgång. ”Och sedan drömmer han:” Jag skulle vilja gå vidare och fånga ett riktigt bra lag – som Manchester United eller City, för att göra det till en fantastisk upplevelse. ”