Livsstil “Chelsea” med behovet av att avslöja bristerna hos sin tränare

Låt oss räkna. sms gräl med den bästa anfallaren i klubben efter Drogba onödig srachi troll Mourinho helt pofigistichno tips på hur det tog transfer management policy, en förutsägbar reaktion på provokationer av journalister ( “Pressure Vad tryck?”). Försök att konkurrera med värdighet Manchester klubb i hopp om att tysta ned och skolor uppfödning dussintals förvirrad av den ändlösa hyra verklig talang ( “Som ni ser, vi arbetar med unga spelare – Bakayoko – 23 Dzappakoste – 25”).

Abramovich kommer att ringa Luis Enrique. Men Chelsea behöver en annan tränare. Foto: Goal, Sky Sports

Livsstil “Chelsea” med behovet av att avslöja bristerna hos sin tränare, nu är hans dagar numrerade. Om Abramovich kommer igenom till Hiddink kommer det att hända innan säsongens slut, om inte, vänta på sommaren. Då kommer de säkert att ringa Luiz Enrique. Under de senaste tio åren har Chelsea förändrat så många tränare att det inte finns många alternativ kvar. Ancelotti är osannolikt att återvända till Chelsea, Mourinho – absolut inte. Och Lucio uppfyller alla kriterier för Granovskij frågeformulär: coachade toppklubb och nått framgång med dem, försöker inte överskugga laget.

Enrique är en logisk fortsättning av serien, men inte en lösning på problem. Han kommer att kallas i “Chelsea” – och böjer igen pannan mot väggen. Vi talar om tränare, som drabbade samman med stjärnorna, även i familjen, “Barcelona” – för att inte tala om “Chelsea”, där till någon felaktig operation alla redo att klippa varandras strupar.