Redan den här säsongen kommer Vinicius Junior

Fotboll är inget undantag i denna fråga. Här uppnås också framgång med dem som från sin ungdom är begåvade med talang och som förstår detta arbetar dagligen med egna framsteg i sin pannas svett. Omkring sju unga fotbollsspelare, vars ålder inte överstiger 20 år och som i år kan göra ett kvalitativt språng och nå toppnivå, kommer att diskuteras den här gången.

VINISIUS JUNIOR

Ålder: 18 år
Medborgarskap: Brasilien
Klubb: Real Madrid

Den angripande mittfältaren flyttade till Madrid toppklubb från Flamengo förra sommaren för en otrolig 61 miljoner euro för en fotbollsspelare i hans ålder. Detta faktum ensam antyder att enorma förhoppningar läggs på Vinicius Junior. Dessutom blev han grundligt studerad av spejder av “Real”, annars hade den spanska grandeen inte gjort så seriösa pengar för att köpa den.

Redan den här säsongen kommer Vinicius Junior gradvis fram emot spelen i Real Madrid, som utmärks av flera mycket framgångsrika spel. I synnerhet framträdde mittfältaren mycket tydligt i matcherna i den spanska cupen, där han har 2 mål och 4 hjälper till i 4 slagsmål. Dessutom har den unga brasilianen redan gjort sin debut i Champions League och även excel i matchen mot Vitoria Plzen. Vid denna takt och med sådana förmågor år 2019, är Vinicius Junior helt enkelt skyldig att vara en av de mest framträdande unga spelare i världsfotboll.

Jadeon Sancho

Ålder: 18 år
Medborgarskap: England
Klubb: Borussia Dortmund

7 unga fotbollsstjärnor som kommer att “tända” 2019

Självklart har Manchester City-cheferna redan beklagat en miljon gånger att de i slutet av sommaren 2017 kom överens om att sälja sin unga talang Jadeon Sancho till Borussia i Dortmund. Nu när den unga engelska mannen tittar på alla toppklubbarna i Europa och vart och ett sover och ser att få Sancho, men det är osannolikt att Borussia planerar att sälja den under de närmaste åren.