Redan i debutperioden vann han Champions League

Världsmästare och nationell favorit, Mata gjorde ett namn för sig själv i Valencia, varifrån han flyttade till Chelsea 2011.
Redan i debutperioden vann han Champions League. Hans avgång till Manchester United förvirrade många fans från London-klubben, som fortfarande inte har förlåtit detta beslut av Mourinho. Mittfältarens kontrakt löper ut i slutet av säsongen, och det är omöjligt att förutsäga var han kommer att vara efter. Det beror helt på hur mycket tid han kommer att spendera på fältet, och hur mycket – på bänken.

4. Toby Alderweireld (Tottenham)

Är det dags att gå ut? Tio superstjärnor som blir friagenter i sommar

En belgisk med ett svårt att uttala efternamn för oss kunde gå till Förenta gången överföringsfönstret, men djävlarna kunde inte fånga den önskade försvararen. Som ett resultat var Toby kvar i “spurs”. Alla tecken tyder på att han i slutet av säsongen lämnar laget – för många som vill skriva honom. Alderweireds värde för Tottenham är svårt att överskatta – i det nya laget blev han en riktig ledare och en av de bästa försvararna i ligan. Troligtvis kommer “United” på sommaren att försöka locka honom till honom – i många år saknade de en stabil och pålitlig defencist.

3. Aaron Ramsey (Arsenal)

Är det dags att gå ut? Tio superstjärnor som blir friagenter i sommar

Den viktigaste walesiska stjärnan, efter Gareth Bale, spenderade tio år på Etihad, men allt indikerar att han kommer att bli en annan klubbikon som kommer att lämna London. När Aaron Ramsey kom till Arsenal från Cardiff var han 18 maj han är inte den mest begåvade fotbollsspelaren i gunnarna, men i hängivenhet och militans håller han inte. Med ankomsten av Unai Emery har betydelsen av mittfältaren minskat, vilket sannolikt kommer att tvinga honom att inte underteckna ett nytt avtal.

Han är bara 28, och bland de möjliga handledarna är Bayern, med vilken han påstås ha kommit överens om villkoren. Därefter var denna information felaktig, men det stoppar inte rykten.