Samir Handanovich har länge varit i skuggan av Gianluigi Buffon i Serie A

Vi spolar tillbaka en sommar när få människor kände Cepu Arrisabalagu utanför Spanien. Men rekordöverföringen till Chelsea påverkade inte hans form, och den 23-åriga målvakten började snabbt bevisa sitt värde i den engelska huvudstaden.
Den tidigare friidrottsspelaren vände sig snabbt till London och missade bara två matcher under säsongen 2018/2019 under ledning av Maurizio Sarri. Under hela denna tid har han hållit sina grindar orörda i 14 gånger.
Endast ett ögonblick påverkade hans status negativt: när han i finalen i den engelska ligacupen mot Manchester City vägrade att lämna en byte inför straffspelet. Som ett resultat förlorade Chelsea, även om ja, Kepa avvisade en hit. Men han är fortfarande ung.

Samir Handanovich (Inter)
Samir Handanovich har länge varit i skuggan av Gianluigi Buffon i Serie A. Han klagade inte utan förblev en stabil och säker målvakt. Stabilitet är det ord som bäst beskriver slovenska, som verkar bli bättre varje år. Trots 35 år fortsätter han att utvecklas och förändras: under ledning av Luciano Spalletti förändrade han allvarligt sin stil.
2015 avgick Samir från landslaget, där han ersattes av den lika värdiga Jan Cloud, men på klubbenivå förblir han dock en Inter-stjärna som han har kontrakt till 2021.

Hugo Lloris (Tottenham Hotspur)
Tottenham-fans älskar att hitta fel med sin målvakt, men alla medger att Hugo Lloris är en cool spelare som kan spara mycket. I Premier League är han en av de bästa.
Franskmannen lyckas inte – vi minns bara finalen i förra årets fest. Små misstag bör dock inte påverka rykte hos en infödd i Nice, som om och om igen bevisade hans färdigheter.

Det bästa komplimentet för Kertois är att han inte sticker ut. Han försöker inte. Detta är en lugn, stabil artist som gör sitt jobb på högsta nivå.
Belgien har sällan något att kritisera för, och han gör sällan misstag. Courtois är en försvarares dröm tack vare hans förmåga att kontrollera försvar. Inte konstigt att Courtois har tre mästerskapstitlar i två länder.