Ung och rik. 10 högst betalda tonåringar I Exempel och Premier League betalar ungdomar mycket pengar

Alison är så bra att han pressade Ederson på landslaget. Han blev berömd under säsongen 2017/2018, då Roma nådde semifinalen i Champions League. Brasilianerns flytt till Liverpool för 67 miljoner pund förvånade många, men inte mer: när det visade sig var det Alison som var den saknade pusselbiten som gjorde Klopps lag till europamästare.
Minns bara att för inte så länge sedan talade Loris Carius på sin position, och han skulle vilja uppskatta Alisson ännu mer.

Ian Cloud (Atlético)
Slovenien kom till toppen av vår lista vid 26 år gammal – en enastående prestation. Positionering, ledarskapsförmåga, förmågan att slå obrutna bollar – han kan göra vad som helst. I den 178: e matchen firade han sitt 100: e nollspel. Molnet är en fyra gånger vinnare av Zamora-trofén.
Vi hävdar säkert att här är han – världens bästa målvakt. Och han kan ta denna position länge..

Ung och rik. 10 högst betalda tonåringar Nyligen har ny information dykt upp i nätverket om hur mycket fotboll tonåringar nu tjänar. I listan över de mest lönsamma fanns fem från Premier League och fyra från Exempel.

Låt oss titta på de tio rikaste tonåriga rika människorna.

Takefusa Cubo – Real Madrid (17 tusen pund per vecka)
Den japanska sensationen av Takefus Kubo hamnade på Barcelona Academy tillbaka 2011 och han gjorde 74 mål på bara 30 matcher i sin första säsong i Katalonien.

Men han fick inte växa i Barcelona på länge – det visade sig att Braugrana bröt mot FIFA-reglerna, vilket fick japanerna att återvända till sitt hemland. Men han glömdes inte, och redan i juni förvärvade Real det och erbjöd den unge mannen ett femårskontrakt värt 17 tusen pund i veckan.

Callum Hudson-Odoi – Chelsea (22 tusen pund per vecka)
Bayern var mycket intresserade av den här unga mannen, som anses vara den viktigaste talangen hos Chelsea. Det fanns många rykten, men Londonmännen lyckades fortfarande hålla engelsmannen, som enligt rykten kunde förbereda sig för ett nytt kontrakt och lovade så mycket som 200 tusen pund i veckan.
Men hittills är det rykten, och man måste vara “nöjd” med cirka 22 tusen.