Vid en sådan ung ålder har Matthys redan 13 slagsmål

Fenomenal centback “Ajax” i hans 19 år är inte förgäves är lagets kapten. Hans framsteg och spelkvaliteter har redan dragit uppmärksamheten hos ett antal europeiska toppklubbar, som allvarligt kämpar för rätten att underteckna de Ligt redan i januariöverföringsfönstret.

Vid en sådan ung ålder har Matthys redan 13 slagsmål för det nederländska landslaget. Hans förmåga att kämpa för bollen är fantastisk, och ett kvalitetslångt pass kan bli ett dödligt vapen för en motståndare. Det kommer bli väldigt överraskande om de Ligt fullbordar det nuvarande kalenderåret i Ajax. Mer förutsägbart är det alternativ som Amsterdam-medborgarna kommer att få en imponerande mängd från någon toppklubb, där Matthias fortsätter sin fotbollsklättring.

RODRIGO

Ålder: 18 år
Medborgarskap: Brasilien
Klubb: Santos / Real

7 unga fotbollsstjärnor som kommer att “tända” 2019

Talent “Santos” blev 18 år gammal lite mer än en vecka sedan, men hans namn är redan känt för de flesta fotbollsfans. Real Madrid tittade efter Rodrigo på ungdomsnivå och i juni 2018 meddelade han ett avtal om att överföra en fotbollsspelare för 45 miljoner euro. En full spelare av Madrid laget Rodrigo kommer att bli nästa sommar.

Även om det inte är säkert att Rodrigo som Vinicius Junior omedelbart kommer att börja ta emot speltid i det första laget “riktiga”, men under sommaren Real Madrid, förmodligen väntar på en viss personal revolution. I synnerhet är “Real” det dags att ta en kurs om föryngring av kompositionen och Rodrigo – en av dem som omedelbart kan motivera förtroendet, trots sin unga ålder.

ZHOTA

Ålder: 19 år
Medborgarskap: Portugal
Klubb: Benfica

7 unga fotbollsstjärnor som kommer att “tända” 2019

Joan Filipe eller helt enkelt Jota är en av de viktigaste diamanterna på Benfica-akademin i Lissabon. Även tränarstaben av det första laget inte locka unga talanger till spelen i officiella matcher, men det är ingen tvekan om att detta är en fråga om den närmaste framtiden.