Extreme handbollspelare och interlingua kommer att springa över helgen

Extraliga igen i 22 omgångar kommer att avgöra de åtta deltagarna i slutspelet, som börjar den 16 april kommer att ske i tre matcher och vinna mästare kommer att vara kända senast 25 maj. De återstående fyra lagen kommer att spela play-out för att hålla. Nykomling är Kopřivnice, som ersatte Prerov

Plzeňští angelägna om att slutföra en mästerlig hat-trick med dem, men att kämpa om medaljerna öppet överväger enligt de uppställda målen på federal webbplats sex andra klubbar -. Vicemistrovské Lovosice Karvina Zubri Dukla Praha, Hranice och Frýdek-Místek.För att bygga vidare på förra årets historiska försök brons även KP Brno, vara tydlig om medaljerna i laget tala.

“I stället för ett specifikt mål, vi vill bosätta sig i spetsen för att stabilisera och vara bättre sex ligan som kommer att ha några problem för att komma in i play-offen, säger Gabriela Topinková, klubbchef, Králova Pole. “Men tävlingen blir ännu mer balanserad än förra året,” tillade hon. Under det senaste året efter en spännande väsentlig del av den färdiga tre av de fyra kvartsfinalen triumf värre rankade lag och distribuera bekräftas endast Plzen

I interlize avsluta varje lag 24 matcher också robin systemet hemma -. Utanför.Ett team kommer att spela i avrunda och kommer att vila hemma flesta förkämpar för de senaste tre åren, som sedan kommer in i veckan tävlingen duell på banan debutant bland eliten i Pilsen och sedan bara vänta på det sista repris av stope. Ostrava klubb innan säsongen meddelade indirekt att ett mästerskap ambitioner.

“Flickorna sade jag att förra säsongen förberedde sig för den kommande. Jag tror att vi är just nu starkare än vi var i början av förra säsongen, och att vi återigen kommer att kämpa för de översta platserna “, sade han vid en presskonferens, klubb manager Libor Adamek.

fyra tjeckiska lag kommer att spela Playoff vinna bara två matcher och ägaren av titeln kommer att vara kända senast 22 maj andra lag passera spela ut.Plzen lagts till de befintliga sju tjeckiska deltagare i tävlingen, kommer läget för slovakiska mästare försvara Michalovce, som förra säsongen vann och delade grundläggande del innan bron, Poruba och Slavia.