Chomutov lurade Litvínov i derbyet, Plzeň slog Mladá Boleslav

Zlín dukade under för stigningen hos den första liga Havířova 3: 4 efter straffar och Hradec Kralove förlorade 1:. 4 i Znojmo, som verkar i internationell EBEL

Litvínov sätta ett aggregat fullt av spelare av ett bredare cadre och Juniorer och pirater i Den andra tredjedelen tack vare Duška och Hřebejkas målvärdesmål. I 56: e minuten kunde han bara minska den numeriska fördel Písařík.

Chomutov duell var en repetition innan han började den stora ligan, som väntar honom på fredag, 11 september på isen Trinec. Litvinov, som introducerade den högsta tävlingen värd Zlín fortfarande har ett hem söndag duell i Champions League mot Esbo Blues.Det kommer nu tryggt vidare till slutspelet försvara första plats i Grupp F.

Club matchar Espoo uppmanade också 400 gäster från Integrated Rescue System, som ingrep för tre veckor sedan i en brand i CHEMPARK Záluží.

“Situationen i CHEMPARK Záluží naturligtvis vi sett. Jag är glad att vi lyckades ordna en snabb tack, våra spelare kommer att ha den här matchen särskild avgift. Det kommer att bli en mycket tuff motståndare, men jag tror att de nuvarande poliser och brandmän ordna en trevlig sport erfarenhet “, säger ordförande George Litvinov Šlégr.

Plzen leds av 21 minuter efter en power play mål Leo. I mitten av matchen, även om han svarade Voráček försvar, men efter 48 minuter beslutade Dominik Kubalík.För att besöka skridsko klubb som var den sista testet före öppnandet Extraliga duell med Pardubice. Plzen, som är värd hemma extraleague Karlovy Vary, sätts mer på söndag i Klatovy.

Hradec Kralove repetition för den första omgången Extraliga Vítkovice kom ut. Orly hem för första tredjedelen av träffen kanadensiska Yellow Horn och John Seda, 48 minuter ökade power play Sedivy 3: 0: e I slutändan, men initialt han avböjde Ihnacak, men det sista ordet var hemma Tomas. Znojmo, vid tidpunkten för lanseringen Extraliga in EBEL mot Linz redan gjorts vid beredningen av hårbotten Litvinov, Zlin och två gånger Pilsen.

Zlín svarade ledande mål Havirov Kalus Tref Ondráčka, Sykora och Petr Holík, men med 3 : 1 höll inte. Stanek Bart arrangerade kompensation och ytterligare räder hölls i den fjärde serien Maruna