Chomutov var under förberedelse. Nu springa bort från fångstfallen, är Kopriva befälhavare

“Men vi vill inte dra slutsatser av en bra förberedelse. En fas avslutades på fredagen börjar en ny och viktig där vi försöker fly från fällan barážové “uppkallad efter den viktigaste fågelskrämma Assist Bretislav Nettle. Pirater i fadern nervovali konkurrens i fem av de senaste sex säsongerna!

Tillkomsten exreprezentačního tränare Vladimir Ruzicka äldre på bänken Pirates idrottsförening ska stabiliseras. Och gör honom till en vanlig medlem av extraliga. Redan i det förflutna, Major League säsong i Chomutov, arbetade han som konsult, men är först nu i sitt esse.

“Vi kommer att konkurrera med ödmjukhet. Vi vet hur svårt det var att slåss. Vi tror att vi kommer att hålla extralig och spela det under en längre tid. Vi vet också att ingen vill lämna henne, och vi ser det 1.ligan kompletteras av utmärkta spelare, Budějovice pansar och andra. Störtflod kommer återigen att vara mycket svårt, titta på det! “Säger Nettle.

lyckade försök Pirates avslutade en fem segrar i rad under de senaste tre matcherna har tränare vilande i de tre första attackerna. Den första bestod Hřebejk, Dusek, Hovorka, den andra Vondrka, Ruzicka Jr., David Kveton, det tredje mötet Sklenar, Kämpf och Pospisil. Nu i fjärde slack Tomica, Račuk, Luke och David Kveton gröt.

Betydande variation genomgått Pirate försvar. “I det är en stor lugn, och om han spelar eller han inte så mycket för laget att se.Försvaret är inte stabil pelare, som skulle ha bjudit “, säger Nettle, med möjlighet att tala med montering och alla. “Han fick Szathmary och det visar sig väl, samma sak innan Tejnor varför de inte får en chans? I år kommer vi att se fler ändringar i rapporten. Vi har möjlighet att ta spelare från Kadan och angriparna, är det hög nog för oss att dra nytta. Det finns goda. ”

I rookie defensiva insats bl.a. Rutte, Janosik, Redlihse, Krajnc, Rýgl eller Drtina.Och igen i Ondřej Dlap, Exbrn, som passerade testerna. “Han är sugen på hockey, stark i personliga dueller, obekväma framför mål”, säger Nettle honom.

Scoring förbereder erövrat srdcař Hovorka, men kaptenen och veleposila Vondrka i åtta delar inskrivna bara tre poäng (2 + 1). “Hon letade efter en grupp omkring honom, det finns en rad av ännu behövs finjustering. Även kompaktiteten med försvaret kommer de att ta. Men Vondrkovy fördelarna är tydliga och Extraliga tillämpas “Kopriva tvivel och beröm Hovorka:” Just bekräftar att skytten. Förra året var ett av de viktiga angripare. ”

Som nr 1 målvakt kommer Nettle, biträdande namne. “Det är så det kristalliserat, men Hanuljak ok och fungerar väl.”

Pirates in i Extraliga fredagen den 12: eMed en tv-offert i Třinec kommer två dagar i den inhemska premiären att utmana Mladá Boleslav. “Vi har saker att dopil, speciellt maktspel”, sa Kopřiva. “Försvagningen har förbättrats mycket, och vi har inte varit upptagna på senare tid. Föreställningarna gick upp, så du satt lite. Vi var fysiskt förberedda bra, skaters var utmärkt i de senaste spelen. “