Hradec vill semifinaler. Löften mer offensiv hockey och fler mål

Hradec förra säsongen upplevt dåliga bottendelen, hålla det var ren. Det var dock sämre i play-offs, där Východočeši andra gången tillbringade (0: 4 för att matcha med Sparta). Den slutliga femte plats, som inte var en besvikelse, men vill ha mer ambitiös klubb.

Detta indikeras dessutom något ökad budget och tillhörande förstärkningar anlände. Det mest slående är uppenbarligen en veteran Jaroslav Bednar från Slavia. Tack vare hans närvaro i klubben vill klubben ändra gameplayen.Från Hradec redan inte vänta tålmodigt försvara, är det dags för offensiven.

“Vi vill skjuta fler mål”, säger tränaren Peter Draisaitl öppet, även om resultaten hittills inte stämmer också. “Beredningen vi kom ut helt av Ersatt i Extra League måste vi förbättra, annars kommer det inte att vara tillräckligt”, medger tränare, i samma andetag, men varnar: “avtog oss ont Jarda Bednar”

trettioåtta år gammal Forvard hade ryggproblem, respektive. ischias, varvid smärtan att utvisa vrister. Och även om han också arbetat känd sjukgymnast Pavel Kolar och läkarna gav honom en massa injektioner hjälpte ingenting.

“Det var en ansträngande tid för mig på psyket, eftersom jag hade aldrig något liknande.Jag hoppar in i extraliga, men jag måste bara komma ikapp med en fitnessmanko. Annars, oroa dig inte, eftersom jag spelar hockey glömt. ”

Cooper är den äldsta rookie i historien om klubben och förväntar sig att det kommer att generera tryck. “Men jag är van vid det och det är en drivmotor för mig. Jag ville vara med i teamet med de högsta ambitionerna. Tillsammans med Trinec, Brno, Sparta och Liberec i ligan vill vi skapa en stark fem. ”

är Förändringarna åtnjuter kapten George Šimánek. “Alla fyra av de angripare som har kommit är skickliga på pucken och i slutet. Med dem förbättras produktiviteten. Att spela mer i framtiden kommer att vara en positiv förändring, speciellt för våra inkräktare.Vi kommer att ha mer att åka ”

Utöver de nya ansikten på isen har ändrats och produktionsteamet. Den nya assisterande tränare blev Tomas Martinec, Jiri Kucera flyttar till läget för huvudtränare i Major League Litomerice, den nya partnern delen av Hradec

Východočeši vill ha i det kommande året för att lyckas eftersom det firar 90-årsdagen av klubben. Optimism lagt ledning och goda resultat i ungdomsarbetet, som var i slutet av augusti, som deltar i projektet ČSLH Academy.

“Jag tror att jag kommer att ta de goda resultaten. Festen i Hradec är utmärkt, det finns samma fördelar. Förutom att det inte finns något sådant kul i kabinen som i slaviska.Men unga människor är kloka, vi alla förstår varandra, säger Bednář, som kommer att pendla öster om Böhmen från Prag. “Jag stannar över dagen på matchen.”