Bästa bonusar odds

Paypal är en stor e-cash-operatör som köptes av eBay i oktober 2002. Han arbetar i 203 länder och har cirka 140 miljoner registrerade personer. Sedan hösten 2013 har uttag av pengar i rubel till räkenskaperna till ryska banker äntligen blivit tillgängligt för ryska PayPal-användare, vilket har gjort att de använde dem mycket mer bekvämt.
Qiwi är en mycket populär betaltjänst i Ryssland och i GS-länderna, som har ledt sin historia sedan 2007. Den största fördelen med detta system är att det är möjligt att betala med olika mobilkommunikationsenheter. Du kan betala via terminaler, Internet eller speciella applikationer för mobiltelefoner. Provisionen är mycket liten, lika med 0% när du skriver in pengar i mängden mer än 500 rubel, men för uttag är det 4%.

Neteller är ett elektroniskt betalningssystem som du kan tjäna pengar till överallt i världen. Det har funnits sedan 1999. Systemet stöder ungefär två dussin valutor bästa bonusar odds och arbetar i nästan två hundra länder runt om i världen, det har snabb och gratis pengarleverans.

Paysafecard är ett kontantkort med vilket du kan tjäna pengar. Den kan köpas på någon av nästan en halv miljon platser belägen i hela jorden. Varje kort har en PIN-kod, i vilken 16 siffror. För att göra en pengaröverföring, skriv bara in PIN-koden. Paysafecard är bekvämt eftersom det inte finns något behov av att tillhandahålla dina personliga och andra uppgifter som behövs för kontanttransaktioner. Den största nackdelen med systemet är att om året under året inte alla medel kommer att användas nästa år debiteras en provision på 50 rubel per månad (för varje inmatad PIN-kod).

Och äntligen, Ukash-systemet. Dess kärna är användningen av kuponger. De finns i olika valörer och finns att köpa. Det är väldigt lätt att göra en betalning – om bookmaker du gillar är en partner i Ukash, måste du fylla i en specialformulär för att ange PIN-koden för kupongen. Detta system är lämpligt för de personer som inte har ett personligt bankkort, eller om de inte vill använda den för betalning på Internet.