Vyškov rugbyspelare i en tacksam roll: av misstag i extraleagen finalen

Så när denna situation redan har inträffat kommer Vyškov-teamet att försöka vara den bästa rivalen av favoriten Tatra Smíchov, på vars impuls Sparta straffades.

inte slåss. Någon hittade ett hål för att bli av med en stark motståndare, vi kommer inte att göra någonting åt det. Vi kommer att gå in på det så mycket vi kan i varje match och se vad vi kan göra, vad vi kan. Vi kommer att göra allt vi kan för att vinna, ”sade Martin Kovář, kapten för JIMI RC Vyškov.

Extremistens höjdpunkt förbereds emellertid i den mest sprudlande atmosfären.Jag kommer att ha två friska, kanske några fler inte kommer att vara färdiga, ”han mår.

Vilket är den andra delen av problemet: Vyškov hade redan” limmat “line-up så långt han kunde. Enligt pappersförutsägelser skulle han ha varit under säsongen redan i början av november, så en av spelarna som är på semester i Thailand, den andra i Tyskland är på praktik, båda utländska förstärkningar är borta.

de spelade inte på ett tag om de hjälpte oss. Två har kommit in, sa Pala. ”Vi är medvetna om att ett annat lag hör till finalen. Men verkligheten är annorlunda.Vi påverkade inte det, vi vill inte engagera oss i det här problemet, säger Pala nästan ursäktande. bekymmer. Förra veckan förberedde de sig för Říčany och duellen för 3: e plats, då fick de reda på att helgen inte spelade enligt det ursprungliga schemat, och det väntade på motståndaren och en ny tidsfrist.

problem med att upprätthålla koncentration och motivation. Motståndaren och termen förändras, formen är inställd och inte stämd, den är trasig, ”inser tränaren.Vi kan överraska Smíchov, ”utropar han.